Más cicája is viselkedik így?
Amikor szólok neki, rohan hozzám, dorombol, addig hízeleg amíg le nem hajolok. Ekkor felugrik, elkezdi nyalogatni az arcomat, mint egy kiskutya (Nem, nincs kutyám!:))
A hangsúly a nyalogatáson van, más cicája is csinálja ezt?
Egyébként egy 4 hós nősténycicáról van szó, pár napos kora óta nevelgetjük...
Csinálja :)
Az én arcom naponta le van takarítva a cicám nyelve által (semmilyen krémet nem használok, nem azt nyalja le), és minden reggel úgy indul hogy az orrom hegyét / homlokomat le kell tisztítania :D Véletlenszerű időpontokban napközben is vannak szeretetrohamai meg nemigen megy tőlem messzebbre 1.5 méternél. Szoktam is mondani neki hogy "Jó kutya vagy" :D Kezemet / karomat is gyakran nyalogatja, főleg ha az ölemben van.
Ő is jön ha hívom, nevére is hallgat.
Ez imádnivaló dolog, a cicák azt tisztogatják akit nagyon szeretnek :)
Az én cicám nem az a bújós tipus..De mikor mondom neki,hogy puszit,akkor megnyalja az orrom :) De van,hogy magától oda jön és megnyal..
Párommal "beszélni" szokott.Ha mondd a párom valamit a macskának,akkor rögtön kruncog vissza..nekem persze nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!