Vannak-e itt gazdik, akiknek vesebeteg a cicája?
Mai nap kaptuk meg a diagnózist vérvizsgálattal: vesebetegség :( Még most ocsúdok fel...
Egy kétéves, ivartalanított, törzskönyves Maine Coon cicáról van szó. Két (!!!) éves...
Az orvos ellátott néhány tanáccsal, gyógyszeres kezelésre nem szorulunk (remélem, a későbbiekben sem kerül erre sor). Azonban diétára szükség van, illetve immunerősítő cuccokra. Vettem egy rakattal. De hogy hogyan parancsolom bele, azt még nem tudom. Tapasztalatokat szeretnék kérni, illetve tanácsokat, hogy hogyan tehetném könnyebbé az életünket, ha már ilyen nehéz helyzetbe kerültünk. :(
Nagy kincs ám a cica egészsége, becsüljétek meg, amíg megvan, mert utána nagyon nehéz lesz. :(
Én megbecsültem, megadtam neki mindent, prémium kaja, törődés, szeretet és imádás. És így jártunk. Nem értem. Nem értemmm!
Kitartást akkor. Most legyél nagyon mellette, még jobban érezze a törődést. Nem öreg cica még. Semmi oka ne legyen a betegségre :)
A diétás kaja érdekes módon itt is bevált amikor csak azt szabadott ennie, mintegy beletörődött. Aztán amikor az értékek egyértelmű javulást mutattak, egyáltalán nem fogadta el. Kívánom, Nálatok is ilyen jól alakuljon!
Pár hét alatt túl voltunk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!