Lehet vinni sétáltatni?
Tegnap kaptam egy kiscicát, nagyon örültem neki, mert amugy is imádom a macskákat.:))) Benti macska, de felmerült bennem az a kérdés, hogy lehet-e vinni sétáltatni? Mert van itthon macska hám. (Hetente egyszer-kétszer akarnám kivinni, mert nem akarom hogy megszokja a kinti környezetet, és hogy oda vágyjon).
Nektek mi a véleményetek erről?:)
12/F
Én vinnim ki sétáltatni semmi pénzért sem!
Összeszed, minden betegséget, férgeket! Felesleges vinni sétálni, nagyon jól érzi ő magát bent is!
Én nem vinném ki!
Bocsánat helyesbítek!
Megpróbálhatod, hogy tetszik e neki. Nagy ritkán látni pórázon sétáló macskát, tehát létezik ilyen. Az enyémet párszor vittem csak le, de iszonyatosan félt. Ha hozzá szeretnéd szoktatni kiskorban kell elkezdeni. De arra ügyelj, hogy meglegyenek az oltásai és féregteleníteni is rendszeresen kell.
Egyébként nem igazán igénylik a sétát, ha nem viszed, akkor sem fogja magát bezárva érezni, rácsozott ablak vagy erkély mindenképp legyen, amin ki tud nézni, annyi elég neki.
Ha leviszed és megszereti, lehetséges, hogy többször le akar majd menni sétálni. Az enyém rettegett lent, de utána 2 napig az ajtó előtt vonyított, hogy vigyem le.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!