Mit adjak a 3-4 hónapos cicámnak, hogy ne prüszköljön folyamatosan?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 12:06
11/17 anonim válasza:
Ha elviszed és kiderül, hogy valami komoly baja, nem hiszem, hogy az orvos ne látná el, azt mondaná, jólvan hagyjuk csak, majd megdöglik. Vagy részletfizetést, vagy mást megoldást találna. Ha meg nincs komoly baja, megúszod egy olcsóbb szerrel, pár száz Ft-ot csak van. Legalább érdeklődd meg mi a baja.
12/17 anonim válasza:
Szerintem, egy kis algo- pyrint aj neki, törd porrá a felét keverd öszze egy kis kenőmájassal, meglátod, megeszi. Én a fogamzásgátlóját így szoktam neki adni, és jóízűen megeszi. Ha nincs otthon májas, akkor tejföllel keverd öszze. Remélem sokat segítettem!
13/17 anonim válasza:
Emberi gyógyszert nem adunk macskáknak .....
14/17 anonim válasza:
az algopirin méreg a macskának így te tippet adtál egy mérgezéshez a tudatlanságoddal.Fogamzásgátló meg nem kéne ha ivartalanítanál..
16/17 A kérdező kommentje:
És ez mennyibe kerül kb?
2012. nov. 13. 11:24
17/17 anonim válasza:
Nem tudom, de ezt találtam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__1241370-menn..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!