Megmentenék a haláltól egy 3 hetes cicát de Anya nélkül meglesz?
Előző vagyok.
Saját tapasztalat!
5 éves korom óta macskázom. Jelenleg 15 van!!!
No para kertesház, tejgazdaság!
Uhh...Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek ezzel nekem.Tényleg köszönöm. Megpróbálom kikönyörögni had maradhasson ott legalább még 2 hetet hátha sikerül.
Ha valakit esetleg érdekelnek ezek a kiscucusok:
Megpróbálom őket gazdához adni.
Nem tudod úgy megmenteni őket, hogy legalább kettőt veszel magadhoz? Nekik is jobb lenne, mert a teraszon össze tudnának bújni.
Utána amelyiket nem akarod, kereshetnél neki gazdát. 1 hét kevés idő a gazdi találásra, nekem rendszerint 1-2 hónapba telik. (Nincs nőstény macskám, utcáról hozom be őket és jót teszek velük)
Esetleg nem ártana róluk valami bizalomgerjesztő fénykép, ezek eléggé semmitmondóak, csökkentik szegénykék esélyét :(
De azért csak jobb lenne, ha a tiéd Anyukájával maradhatna még legalább 6 hetes koráig.
Persze meglesz veled is, de nagyon vigyázz rá. Olyan csöpp még ennyi idősen.
Sziasztok!
Elhoztam a cicát és jelenleg most éjszaka itt van az ölemben és folyton nyervog rádaásul csipás a szeme nagyon.
A friss tejet issza de mit adjak neki? szerintem éhes :S:S
Figy, hozzám is 3,5-4 hetesen került a kiscicám, szintén kidobott macsek.
Eleinte a tej mellé főzz neki híg tejbegrízt, és langyosan add neki! Cukrot ne tegyél bele. Imádni fogja, és jobban eltölti a pociját, mint a sima tej.
Később a junior konzerves tápot törd össze villával és úgy add neki. Esetleg keverd össze kis bébiétellel, hogy zöldséget is egyen, így jobb lesz az emésztése. Az én cicám kedvence a borsós Univer. :)
Alomra jár rendesen?
Köszi a választ :D
Hát tegnap pisilt azóta nem csinált semmit csak sír és eszik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!