Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen fajta macska?

Milyen fajta macska?

Figyelt kérdés

[link]

Ritkán látok ilyen macskákról képet és mindig teknőcmintázatú van kiírva,de gondolom nem ez a hivatalos neve

2012. nov. 10. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ő egy sima házicica, európai rövidszőrű. Vannak fajtatiszták is teknőctarkák, ez egy szín megjelölés. Nekem kettő van belőlük! azért ritkábbak, mivel a 3 színű macska 99 %-ban nőstény, ha esetleg kandúr születik, az steril. Ez a színváltozat a vörös kandúr által megtermékenyített nősténynél alakul ki.

[link]

2012. nov. 10. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hittem,hogy ilyen részletes választ kapok elsőre:DKöszönöm:D
2012. nov. 10. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen,ő egy házicica(európai rövidszőrű).Láttam már én is ilyet,különleges színe van :)
2012. nov. 10. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Házi cica, nagyon szép :)
2012. nov. 10. 14:53
 5/6 anonim ***** válasza:

milyen erdekes...

a kerdezo cicajanak is az orra fele ilyen fele olyan szinu :)ismerek egy cicat amelyiknek ugyanilyen es nalam is szuletett egy torok angora keverek amelyik ilyen szinu(a cica most boldogan el mamameknal)

O Bibi,a kiscica mamamektol :D

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 14. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez sajna nem az én cicám:SAz általatok linkeltek is szépek,ritkán látni ilyen macskákat a valóságban,interneten sajna,de mind1.Köszönöm a válaszokat:D
2012. nov. 14. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!