Van egy kismacskám, aki a héten töltötte be a 10. hetét. Nos mi már kb. második hete visszük folyamatosan az állatorvoshoz. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Először infuziót kapott, aztán pedig ránk sózott egy olyan szárazeledelt, amit meg se eszik a cica. Azután megint vittük, megint valami eledelt adott, de azt is csak nagy nyűggel ette meg. Aztán egyik nap megint vittük és azt hitte, hogy víz van a gyomrában (mert nagy volt a hasa), megultrahangozta és csak a kaja, amit megevett az volt benne. Most meg úgy vittük vissza, hogy ma már kaphat oltást (az orvos ajánlatára), erre megint a hasával volt elfoglalva. Kitalálta, hogy vigyük el másnap is úgy, hogy előtte 6órán át ne egyen és aztán megröntgenezik. Már nem tudom mit tegyek, ismerőseim azt mondják, hogy csak le akar húzni a doki minket, hogy össze-vissza mondja, hogy mi van, mit tegyünk, stb. Vigyem el másik orvoshoz? Ha igen, ajánlanátok egy jó állatorvost ajánlani Pesten, vagy Budapest közelében?2012. nov. 9. 21:13
11/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez nekem is feltűnt, hogy konkrét dolgot nem mond, hogy mi baja van a cicámnak. Annyit mondott, hogy "kiszáradt". Oké,és azonbelül? Aggódom érte nagyon, félek, hogy Fip-es, vagy ahhoz hasonló baja van... Már annyi vizsgálaton voltunk és sosem talál semmit az orvos nála.
2012. nov. 10. 08:29
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem lehúzás és abban is biztos vagyok, hogy nem gagyi tápokat adott a cicának.
Alapos az orvos, nem akar beadni úgy injekciót, hogy nem biztos a dolgában.
De ha akarsz egy másik helyet, tudom ajánlani Budapesten őket:
Nem drágák, alaposak és nem utolsó sorban megtesznek mindent az állatért.
14/17 anonim válasza:
Én ide vittem a cicáimat, én nem csalódtam. 2 rendelőjük van és minden nap rendelnek. Ha baj van azonnal fogadnak.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket! :) A cicám már remekül van, sikerült visszahízni és már a kedve is visszatért, sőt még nagyon dorombolós is lett. Úgy látszik, hogy csak idő kellett neki, hogy összeszedje magát. :)
2012. nov. 17. 22:55
16/17 Vicuska87 válasza:
Háháháááá!
Ez csak vicc! Ugye nem akarod velünk megetetni ezt, hogy a macskád egyik hétről a másikra visszahízott!
Ezt mi sem vesszük be azért!!!
17/17 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy egyik hétre a másikra. -.- Meg mi az, hogy vicc? Esetleg veled nem történt még sose olyan, hogy egyik héten kb 40fokos lázzal feküdtél, következő héten már egész jól voltál? Amúgy kb kellett neki egy hét, hogy feljavuljon. És már igenis játszik, dorombol, visszatért a régi önmaga. Persze a sok vitamin is rásegített a gyógyulására. És igen, ahogy mondtam. A macskuszom REMEKÜL VAN. Akármennyire is hihetetlen, nem FIP-es, nincs semmi halálos betegsége. Elvittük egy másik állatorvoshoz, és megmondta, hogy szó sincs FIP-ről. De ahogy előbb is mondtam(Vicuska neked szól) nem egyik napról a másikra gyógyult meg, kellett egy "kis" idő, mire jobban lett.
2012. nov. 19. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!