Mit csináljak a befogadott cicával?
Szerintem nincs semmi baj a viselkedésével. Amikor nálam egyszerre két alom volt (az egyikből több kiscica, a másikból már csak 1), akkor is időbe telt amíg összeszoktak. Addig az egyedüllévő hasonlóan viselkedett, sőt hetekbe telt mire együtt aludtak és játszottak, pedig én minden nap próbáltam őket együtt etetni, összeszoktatni. A kicsi sokáig így viselkedett a nagyokkal is, és a környezettel. Csak aludt a lépcsőnél. Ha kimentem nekem is dorombolt és bújt hozzám.
Meg fog oldódni a helyzet, nyugi.
A cicát szerintem csak féreghajtózni és bolhairtani (komplex készítménnyel ami egyéb élősködők ellen is jó) kell. Elvileg nem beteg, így mást nem kaphat el a cicád, ráadásul nem is nagyon érintkeznek még.
De amikor elviszed az állatorvoshoz mondd el, hogy már van cicád és kérdezz rá. Illetve értelemszerűen, ha kiderül még valami a kiscicáról, akkor kérdezd meg, hogy kell-e arra kezelni a nagyot is.
Kipiheni a kóborlásban szerzett fáradalmait.
Javulni fog a helyzet, meg fog barátkozni a másik cicával, és a környezetével is.
Ne sürgess semmit, úgyis úgy csinál mindent, ahogy ő akarja. Elvégre MACSKA!
Végre kapott enni, sokat kajált.
Kóbor cicák ritkán jutnak jó falathoz, most lehet gyorsan megette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!