Van ilyen? Hogy lehet ez?
Van 2 cicánk.Mind a 2 fiú.Az egyik idősebb a másiknál.Az a lényeg hogy az idősebb cicám jó nagy, de a kicsi nem akar nőni.Pedig a nagy ilyen idős korára már sokkal nagyobb volt mint a kicsi.
Remélem érthető!
És még annyit hogy a kicsi az utcáról van és nem tudják hogy kik a szülei.
Lehet hogy valami fejlődési rendellenessége van?Vagy a felmenői között volt egy törpecica?
minden macska különbözi...mint pl. a gyerekek... nincs kettő ugyanolyan...mindegyiknek mások a szokásai, más a kinézete...
én nem aggódnék a helyedben.. szerintem a kisebb macskának semmi baja...
mondjuk persze függ ez attól, h milyen ételt kap (mert pl. nappal érdemes kint hagyni a szárazeledelet, és egy tál vizet neki, és csak vacsorára, meg max. ebédre kapjon konzervet...)
A NatGeón láttam múltkor, hogy olyankor fordul elő hogy kisebb marad egy cica/rövidebbek maradnak a végtagjai, ha rokoni kapcsolat állt fenn a szülőknél, pl. anya a fiával stb. és a macskáknál ehhez kényszerítés/összezárás sem kell sajnos...
Az én cicám hatalmas, pedig keverék, anyja fekete perzsa, apja sima házi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!