Mi baja a macskámnak?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég vettem észre, hogy sebes a bőre, vagyis tulaldjonképp néhány ilyen száraz var van rajta. Nem olyan sok, a szőre nem hullik, nem vakarózik többet, csak érezhető, ha simogatom. A neten utánanéztem, a tünetek alapján nem rüh és nem gomba. Benti cica egyébként.2012. nov. 2. 16:06
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megsérült valahogy?
Hol vannak a "sebek"?
2/3 Vicuska87 válasza:
Ha benti cica, és sosem jár ki, akkor mindjárt szűkül a kör!
Gombára, bolhára, rühre, vagy bármilyen élősködőre, ami viszketést okoz!
Hol vannak a sebek? Nyak tájékon?
Bárhol is van a seb, érdemes megmutatni egy orvosnak, ha a cicát, nem érte semmilyen fizikai bántalom (ráborult valami, valami megszúrta)érdekes dolog lehet!
3/3 anonim válasza:
Elöttem levő válaszolónál a pont:)Ám láttam hasonlót annyit még hozzátennék hogy nem e penészes a lakásotok?Mert allergia is lehet ami a bőrén jön ki.Szép lassan kihullik azon a részen a szőre viszketni kezd neki és sebesre vakarja.Nagyon nehéz elmulasztani...
De mindenféleképpen állatorvos.Ha Pesti vagy van egy jó orvosom akit ajánlanék!Ha érdekel írj rám.
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!