A macskámnak feszes a hasa mi lehet a baja?
Ha felveszem nyávog, mintha fájna neki a hasa.
A másik cicám még kölyök, és játszani szeretne vele, amit eddig engedett neki, sőt nagyon jól kijöttek eddig. De ha most a közelébe megy, rálép a farkára, a másik oda kap felé, és fúj rá.
Mikor én is felemeltem, furcsán tapasztaltam, hogy a hasa olyan mintha... hogy is fogalmazzak... mint egy vemhes macskáé. Kicsit kerekebb, és érezhető benne valami.
Nem igazán akar felkelni, vagy ha igen akkor másik pózba fekszik.
Nem tudtam megmérni a lázát hőmérővel, mert mikor betenném neki odakap és morog. Nem akarom, hogy fájdalmai legyenek.
Kinti és benti cica, ma már volt vizelete, és széklete is.
Mi lehet a gond?
Talán vemhesség? még sosem volt vemhes cicám, és őszintén szólva a cica nem több mint 8 hónapos. De a hasa kifejezetten ""tele"" van valamivel.
Állatorvoshoz holnap viszem mert csak akkor a rendel, addig is várok tippeket, ötleteket mi lehet a baja.
A macska vemhesség első felében a vemhes macska nem igazán mutat semmilyen árulkodó jelet.
A progeszteron (vemhességi hormon) hatására a macska-anyuka viselkedése hamar megváltozik.
A vemhes macska aktivitása folyamatosan csökken és egyre többet pihen.
kifejezetten nyugodt, és a viselkedése is más... néha kierőszakolja, hogy simogassam... o.o
most ahogyan fekszik, érezhető jobban, hogy nagyobb pocakja van mint egy jól lakot macskának
Hát majd kiderül, estére. Akkor már nem leszek egyedül a cicákkal, és majd megvárom a párom véleményét.
:))
Az ivartalanításon, nem gondolkoztál még?
Egyébként, számos, más, akár halálos betegség is lehet, a haspuffadás!
A másik kérdésednél megnéztem a képet és a videót.
Ő az a cica, aki eltűnt pár napra!!!
Szerintem akkor szerzett sérülést és azért dagadt be a hasa!!
Orvoshoz kéne vinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!