Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagy marhaság lenne kinti,...

Nagy marhaság lenne kinti, néha bejárós cicát elvinni sétálni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
El megy ő sétálni saját maga :D
2009. aug. 11. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagy marhaság lenne. A macska maga jelöli ki a territóriumát, azon kívül nincs biztonságérzete. Félne, menekülne haza.
2009. aug. 11. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér, én már láttam cicát sétálni. Mi is szívesen kivinnénk a miénket, de sajnos ő nagyon fél. Próbáld ki, és ha azt látod, hogy a cica nem élvezi, akkor ne erőltesd.
2009. aug. 11. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
szerintem nyugodtan...Nekem is van cicám(panelban lakom és ott)és én 1 időben rendeszeren levittem sétáltatni cicámat.Nagyon jól tűrte...bár én előtte két héttel próbáltam hozzászoktatni a pórázhoz,mert nagyon rosszul tűrte,de megszokta.Minden nap 10 perc és meg szokja.
2009. aug. 11. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Szvsz a macskát nem lehet úgy sétáltatni kutya módra. A kutyának is tanulnia kell, hogy vezényszóra álljon meg, melletted haladjon, és ne akarjon elrohanni, akárhányszor meglát egy madarat. A különbség annyi csupán, hogy míg a kutya szívesen tanul és szolgál, a macsek annál nehezebben. Nekem 25 éven át voltak macskáim, szám szerint 5, és tapasztalataim szerint inkább ő idomítja a gazdáját. Pl, hogy nem alhatok csukott ajtónál, mert ő ki-be akar járni.

Ilyenek a macskák: http://www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

2009. aug. 18. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!