Mit csináljunk? Nem tudunk macskát tartani anélkül, hogy el ne lopnák, vagy meg ne mérgezzék.
Vagy nem lesz cica, vagy szobacicátok lesz!
Nálunk 5 évig nem volt cica. Most lassan 1 éve elterveztem, hogy lesz és szobacica! :) Apám ellenezte mert mondta az állat nem lakásba való. De meg is mondtam neki, hogy 60ezer ft-os macskát nem fogok kiengedni azért, hogy ellopják, vagy megmérgezzék. És leesett az álla szegényt sokkoltam mert nem tudta, hogy ennyiért vettem. :D
A szobacica teljesen jó ötlet. Ha kiskorától kezdve neveled.
Hozzám gyakorlatilag beköltözött hívatlanul egy helyi kóbor cica, a gazdája elköltözött és itthagyta.
Befogadtam :)
Imádnivaló hogy állandóan körülöttem lebzsel, szeretget. A hasamon alszik éjszakánként, vagy mellettem, hozzámbújva :D
De sajnos megvan a hátulütője is, 5 éves és neveletlen.
Karmolja a fotelt, az ágyneműhuzatot.
Sehogy nem tudom leszoktatni róla, főleg, mert szeretetből csinálja nem vadságból, dagasztás közben karmolja az anyagot.
Tehát. Ha meg tudod nevelni a macskát - ami iszonyat munka, nem azért mert hülye állat, borzasztóan okos, egyszerűen önfejű -, akkor nyugodtan fogadj be egyet a lakásba, és megoldódnak a problémáid :)
Én is a szobacica ötletet támogatom. A lényeg, hogy valóban ne menjen ki, mert utána sajnos szinte csak az jár a fejében, hogyan tudna kilógni.
Nekem sosem volt még szobacicám, most nálam van két hónapja egy szőrgolyó akiből szobacicát szeretnék, eddig minden simán megy, esze ágában nincs kimenni.
"Vagy nem lesz cica, vagy szobacicátok lesz!"
Miért vagyok le pontozva????
Ma mindenkinek ez a heppje, hogy lepontozgat mindenkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!