A cicám eltűnt, előkerülhet még?
7 hónapos nőstény cica, volt rajta rózsaszín nyakörv, csörgő és cím tartó - amire még nem sikerült ráírni a címet, se telefonszámot.
A bundája ápolt, vagyis látszik rajta, hogy eddig nálunk volt. Beengedtük a lakásba, dédelgettük, szerettük. Az este kiraktuk őket ( így a pincében szoktak aludni, melyre tettünk egy ajtót, ott van a kazán, így elég melegnek mondható. Mindig bementek miután kiraktuk őket, de most reggelre, a másik cicám jött csak elő, míg ő nem.
Hívtuk, nem jött. Megnéztük nem-e ütötték el, de nem.
Medencében nincsen víz, de ott is megnéztem. Nagyon aggódok érte, mert szép cica volt, és a kedvencem.
Bogyó a neve, és ha valaki látta, tudna róla, jelezze nekem.
A cica Biatorbágyon lakik, így ha valaki látta...
Különleges foltja ami alapján lehet tudni, hogy ő az, Cirmos nőstény cica, barna és vörös jegyekkel. Rózsaszín nyakörv van rajta, csörgővel és üres biléta tartóval.
Itt egy kép róla:
Az állatorvos 9 hónapos koráig nálunk, Biatorbágyon nem ivartalanítja csak ha elmúlt 9 hónapos.
A cica meglett, mint kiderült valaki bezárta a garázsba 2 házzal arrébb, :))
Előfordul az ilyen, örülök, hogy semmi baja! :)
(megint 2. voltam)
Hát azaz állatorvos, aki ezt mondja, elég felelőtlen!!!
Azonnal egy másikhoz kellett volna vinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!