Miért mondanak ilyet?
Van egy öreg perzsa cicám úgy "örököltem".
Szeretnék még egy perzsát mikor találok közelben jó helyről lenne akkor mindig az a kifogás, hogy nincs pénz. Most egyik ismerősöm ingyen adna egy 3 éves nőstényt ( ismerem is a cicát ) és anyuék meg azt mondják, hogy elég az öreg cica.
Amikor találok picit akkor miért nem azt mondják, hogy nem nem kell másik? Ezzel, hogy azt mondják, hogy "nincs pénz", vagy hogy "ennyit nem adok egy macskáért" kicsit úgy érzem, hogy úú..csak a pénz végett de már nem értem őket. Rendesen gondozom az öreg cicát is szinte mindig itt van velem.
A macska fenntartása is pénzbe kerül, étel, alom, ha beteg, orvoshoz kell vinni.
Örülj neki, hogy van egy cicád, soknak még egyet sem engednek meg.
A szülők már csak ilyenek...
Nekem se engedtek annak idején több állatot tartani, macskám meg egyáltalán nem volt. Most, hogy saját háztartásom van, 5 macskát tartok :) Jól ellátom őket, jó dolguk van :)
Majd ha neked is lesz saját háztartásod tarthatsz annyi macskát, amennyit csak akarsz :)
Hát pár év ( 5-6 ) és költözök. De lehet, hogy kevesebb! :)
Hát szerintem akkor kivárom ezt az egészet! :)
Amúgy Születésnapomra akartam volna. :(
19/L
Mond, hogy ezt kéred születésnapodra....:)
Hátha beleegyeznek...
Azért azt halkan megsúgom Neked, nem mindenki olyan macsek bolond ám, mint amilyenekkel ezen az oldalon találkozol.
Szüleid sem biztos hogy annyira odavannak a cicekért..
Mondtam nekik de hát így sem hatja meg őket!
Nem nagyon rajonganak az állatokért. Vagyis anyukám nem de apukám lóbolond. :)
Gratulálok :))
Mikor hozod el a cicát? Gyorsan hozd mielőtt meggondolják magukat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!