Mennyi idő múlva szokja meg a macska a műtét utáni gallért?
Nőstény cica, el kellett távolítani a emlőmirigyeit és két "daganatot", a szövettanra még várunk. Sajnos elég nagy vágás van, szinte végig a hasán, ezért is féltjük, hogy ne piszkálja a sebet.
Nem lehet semmi baja, ha felügyelet nélül rajta van a gallér? Félünk, hogy beleakadhat valamibe vagy ilyesmi... mert ma reggel műtötték, de már magasra is felugrál, viszont nem nagyon találja a helyét csak bóklászik, nem akar lefeküdni, csak rövid időre.
Én biztosan nem venném le, különben szétszedheti a sebet. Lehet hogy nem bántaná, de én egy kis esélyt sem adnék ennek a lehetőségnek.
Nem is olyan rég az én cicámnak két hétig kellett gallért hordania. Végig utálta, de az első nap után egészen megszokta. Már nem próbálta leszedni magáról, jött.ment mindenfelé vele.
Köszi a válaszokat! Ma már jobban viselte, egész jól elközlekedik vele, de azért még mindig zavarja. Holnap megy a dokihoz kontollra és majd kiderül, meddig kell hordania.
Megnyugtató, hogy Nálad két hétig is elviselte a cica, gondolom akkor egyedül is volt otthon. Emiatt aggódtunk, hogy ha majd nem tudunk rá figyelni, akkor se legyen semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!