Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi idő múlva szokja meg a...

Mennyi idő múlva szokja meg a macska a műtét utáni gallért?

Figyelt kérdés

Nőstény cica, el kellett távolítani a emlőmirigyeit és két "daganatot", a szövettanra még várunk. Sajnos elég nagy vágás van, szinte végig a hasán, ezért is féltjük, hogy ne piszkálja a sebet.

Nem lehet semmi baja, ha felügyelet nélül rajta van a gallér? Félünk, hogy beleakadhat valamibe vagy ilyesmi... mert ma reggel műtötték, de már magasra is felugrál, viszont nem nagyon találja a helyét csak bóklászik, nem akar lefeküdni, csak rövid időre.

2012. okt. 26. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
A mi macskáinknak is voltak műtétei, de az állatorvosom soha nem adna rájuk gallért! Nem tud tőle pihenni, nem tudja az érzékszerveit használni! A macskáim nem tudták kiszedni a varratokat, ha meg már begyógyult én szedtem ki. Nem buta a macska! Én a helyedben levenném a gallért! Nehezen szokja meg, mert ez nem természetes!
2012. okt. 27. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem venném le, különben szétszedheti a sebet. Lehet hogy nem bántaná, de én egy kis esélyt sem adnék ennek a lehetőségnek.

Nem is olyan rég az én cicámnak két hétig kellett gallért hordania. Végig utálta, de az első nap után egészen megszokta. Már nem próbálta leszedni magáról, jött.ment mindenfelé vele.

2012. okt. 27. 16:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Ma már jobban viselte, egész jól elközlekedik vele, de azért még mindig zavarja. Holnap megy a dokihoz kontollra és majd kiderül, meddig kell hordania.

Megnyugtató, hogy Nálad két hétig is elviselte a cica, gondolom akkor egyedül is volt otthon. Emiatt aggódtunk, hogy ha majd nem tudunk rá figyelni, akkor se legyen semmi gond.

2012. okt. 27. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyedül lakom a két cicával, és dolgozom, úgyhogy elég sokat volt egyedül és nem volt semmi gond. Persze utálta, de hát mindannyiunkkal történnek olyan dolgok amiknek nem örülünk. Ne aggódj, nem lesz semmi gond. :)
2012. okt. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!