Egész este nyávog, vajon miért?
aludni sem tudok miatta pedig már elég fáradt vagyok, 2 órája nyávog egyfolytában, tegnap meg egész este... :/
még csak 3 hónapos fiú cica, enni már kapott, meg van is a táljában száraz, vize is van. nem tudom mit akarhat, nem simogathatom egész este...
1. második válaszoló: hülye vagy... Állatok - macska címke alatt nem lenne a gyereke hanem a gyereknevelésnél.
2. nem tudom hogy ott született vagy úgy lett hozva ha úgy lett hozva akkor hiányolja az anyját, keresi, ilyenkor fel kell kelni meg kell simizni vakargatni enni adni neki. enyém is ilyen volt 3 hónaposan (perzsa, fiú) szóval még szokja a környezetet.
ha meg ott született akkor csak azt akarja hogy foglalkozzatok vele, most gondolj bele hogy mit mondhat magában...: ezek a hülyék lefeküdtek és nem foglalkoznak velem, nah majd felkenek!! -nyyyyyyaaaauuu- XD szemetek tudom xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!