Mit adjak 3 hónapos kisciámnak hogy hízzon?
Figyelt kérdés
Van egy 1 éves ivartalan kandúrom, és nemrég örökbefogadtam mellé egy kiscicát. Jó döntés volt, nagyon szeretik egymást. Csak hogy a kiscica nagyon vézna. Nem eszik egyszerre sokat, és hétköznapokon csak 2x vagy 3x tudom naponta megetetni. Nem tudok kitenni annyit hogy mindig legyen, mert a nagy megeszi előle. Így nagyon kis sovány szegényke, és korához képest szerintem elég kicsi. Jelenleg junior alutasakos kaján él, kap laktózmentes tejet, és vitamint is. Mit tehetnék még hogy jobban tudjon fejlődni?2009. aug. 8. 19:39
11/16 A kérdező kommentje:
Ez lehet, mert a nagy, meg nagyon nagy. :)
Az én kiscicám is kb ennyit, eszik, plussz a tej, meg a nasik. Ez most megnyugtató válasz volt. :)
2009. aug. 9. 17:26
12/16 A kérdező kommentje:
Azért én még mindig véznának látom...
2009. aug. 10. 21:52
13/16 anonim válasza:
Mindenhez tegyél egy pici kis zsírt vagy vajat vagy tejszínt.Keverd a kajához!
Inni adj zsíros tejet! Szoktasd rá a tejbegrízre!Gyakran adj egy kis finomságot. Sok macska szereti a főzelékben azt a fehér trutymót, ami a borsókat összetartja. dj főzeléket, az hízlal!
14/16 anonim válasza:
Felejtsd el a Junior alutasakost...semmi tápanyagtartalma nincsen, 80-90% nedvesség és zselatinképző anyag...Marketing termék..Helyette adj neki száraztápot, ez az ami teljesértékű, ami azt jelenti hogy minden benne van amire szüksége van. Alutasakot max csak úgy... Ebből is az első pár hónapjára vmi jobb minőséget, mert ez a meghatározó a macska későbbi egészségére nézve... Szerintem 3 hónapon keresztül adhatnál neki Royal Canin Kitten 36-ot!!!! Naon jó bőrben lesz a cica tőle:))) Plussz egy kis Béres Csseppet macskáknak!
15/16 anonim válasza:
Adhatsz neki még főtt csirkehusit is. Külön neki főzd és ne legyen benne se fűszer, se só.
16/16 anonim válasza:
adj neki valamiből sokat és várd meg amig megeszi. ha jöna nagy zavard el onnan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!