11/21 anonim válasza:
Miért, nincs jogom válaszolni? Attól, hogy nem az volt a kérdés, hogy van-e macskád vagy nincs, még szerintem helytálló a válaszom. Az 'egy se' is válasz. Az utóbbi időben nagyon divatba jött, hogy aki mást mond, mint a többség, azt gyorsan leszavazzuk, annak a szava semmit sem ér. Tudod felháborít az ilyen, ugyanolyan értelmes, ide illő válasz az is, ha valaki nem tart macskát bármilyen okoknál fogva. A mondat vége szándékos volt, igen, pont azért, amiért azok válasza nulla százalékot ér, akik véleménye nem egyezik a macskatartóékkal. Szóval itt emberileg szerintem elsősorban veled van gond, így én dögözhetnélek le téged. De nem teszem, azt se írom, hogy utálom a magadfajta embereket (ahogyan te tedded), ugyanis egy embert sem sértek meg ok nélkül. Miért? Mert nem süllyedek le a szintedre.
12/21 YourDestiny válasza:
Emberkék ne veszekedjetek, inkább maradjatok a témánál. Én sem vicceskedésből írtam be egy szóval kifejezve, hogy nincs macskám. Ezt válaszoltam, mert így van. Kutyát és mást se tartanék egy panelházban, nem macskákra irányuló ellenszenvből adódott a válaszom. A leszavazásból meg nem értem, miért kell ilyen problémát csinálni. Igen, egyrészt negatív irányba minősít egyes embereket, ha nem találnak jobb elfoglaltságot, mint alulminősíteni mások értelmes válaszát, de ez off téma.
14/21 anonim válasza:
Három. Egyszer volt egy cicám, aki sajnos eltűnt, utána befogadtunk egyet. A befogadott cica későn lett ivartalanítva, így született egy kisfia. Plusz egyszer a kukában találtam 3 kiscicát, felneveltem őket, de csak kettőnek sikerült gazdát találni, így most hárman vannak. Néha úgy érzem, egy is sok belőlük, de imádom mindegyiket.
15/21 anonim válasza:
A videó tök jó !:))
Volt több cicánk is, de elkoboroltak...
Most van egy 6 éves kandúr..kb 6 kiló is..ő kinti macsek.
Van egy perzsa. Kiengedtem az udvarra, felcsinálták...
Na, azóta szoba cica..Állatorvoshoz elvittem, ivartalanítani. Nem vállalta, azt mondta rám, irigy vagyok, mert ezt a "jót" is sajnálom tőle..
Most gondolkodom, 20 kmre van egy másik állatorvos, elviszem oda. Hamár az itteni állatorvos ilyen állat orvos.
16/21 anonim válasza:
5 macskám van! Úgy voltam vele, amikor 1 volt, hogy kéne mégegy, majd ahol elfér 2, ott 3 is stb :)) Az első fiú, utána csak lányokat hoztam, mert azokat kevésbé viszik, mind rossz sorsú vagy talált macska. Ivartalanítottak mind. Van vörös-fehér, szürke cirmos, majdnem tiszta fehér és kettő teljesen fekete.
18/21 anonim válasza:
5 :) Udvaron vannak, tehát jól elférnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!