1/21 anonim válasza:
Egy macskám van.
De régebben mindig több volt 1-nél. Legtöbb olyan 7-8 volt egyszerre. Csak elmentek és nem jöttek többet haza. Azért most már nagyon vigyázok az egy szem macskámra.
2/21 anonim válasza:
Egy van ,de kitesz ötöt is.:)
Már 17 éves,sok gond van vele.de szép és egészséges.
4/21 anonim válasza:
Jelenleg nincs, de régen volt kettő: egy fiú és egy lány :)
5/21 anonim válasza:
Egy. Volt több is, de a szomszéd cigâny megmèrgezte őket. Ezt a maradék egyet nem is engedem ki.
6/21 anonim válasza:
Ha ennyi macskád van játszhatsz velük ilyet:
8/21 anonim válasza:
Kettő cicánk van, egy szürke és egy fehér
:)
9/21 anonim válasza:
5 van most épp :D A legutóbbit én találtam az utcán, pedig nem terveztünk 4-nél többet... de nem hagyhattam ott :)
Ö lett az 5 közül a legjobban emberbarát azóta és jól elvan itt :D
10/21 anonim válasza:
Nincs. Tessék, le lehet szavazni engem is, mert mertem válaszolni, és véletlenül nem tartok egy macsekot se. Utálatos kényes hízelgő büdös dögök. Most lehet utálni. Béke veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!