Hogyan gyógyítsam meg a cicámat?
Apu nem akar hozzá állatorvost hívni mert az drága és nekünk nincs annyi pénzünk..ez a macska is kóbor volt és mi befogadtuk.
Na szóval köhög és öklendezik de nem jön ki semmi...meg nem akar enni csak fekszik és nyáladzik :/
apu azt mondja majd elmúlik de én féltem és nem akarom elveszíteni :(
Mit adjunk neki? vagy most mit tegyek?? S.O.S!!!
de apu nem engedi..ott szedné le a fejemet.
és azzal mit csináljak?
Aki azt írja, minek fogadtátok be stb...
Gondolkodjatok már el, csak jobb a macskának, ha szeretik, kap enni, mint az utcán!!!
Próbáld meggyőzni apukádat, hogy ez egy komoly betegség és nem tud magától meggyógyulni, csak el kéne vinni az orvoshoz!
Ez olyan kérdés amire nem lehet mit mondani.
Hogyha súlyosan beteg állatokat otthoni "fortélyokkal" meg lehetne gyógyítani, akkor az állatorvosok szépen csődbe mennének.
Sajnálom hogy végig kell nézned az állat szenvedését anélkül hogy bármit tudnál tenni és még jobban sajnálom az állatot, apukádnak azt kívánom hogyha neki kell majd orvos akkor valaki legyintgessen és mondja hogy majd elmúlik.
Jó, oké, ezt visszavonom. De akkor is.
Van olyan orvos is aki ellátja az állatot úgyis ha csak később tudtok fizetni vagy részletre. Próbáld meg eljuttatni a cicát az orvoshoz mindenképpen mert ilyen helyzetben nem fogja senki azt mondani hogy jaj takard be jól és itasd meg és majd elmúlik.
GYÓGYSZEREK kellenek neki.
Hol laksz? Ha Budapesten, akkor tudok ajánlani egy állatorvost - állítom, hogy az egyik, ha nem a legjobb állatorvos a városban. És nem sztár, sok pénzért csinálja, hanem szeretetből.
Én nem értek hozzá, de ha ilyenek írsz róla akkor úgy tűnik tényleg nagy a baja a cicusnak. Apudnak mondd meg hogy el fog pusztulni, sok kín közepette, ha nem segítetek neki gyorsan.
Talán megenyhül a szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!