Hogyan készítsem fel cicámat egy 1napos útra, ha még sosem mozdult ki itthonról?
Rakd be a hordozóba egy kis időre, menj le vele sétálni.
Mivel fog utazni? Útközben kijöhet majd időnként?
Kérjél kölcsön egy macskaszállító dobozt, -vagy nem tudom mi a neve- mert azon vannak rések, amin ki lát.
Ha mégis dobozban viszed, akkor meg vágjál rá ablakokat/réseket, hogy ki tudjon nézni a cicus, másként beparázik.
Ne adj neki enni indulás előtt.
Innivalót vigyél bőven, mert az idegesség miatt sokat fog inni.
Vegyél egy macskahordózót (azt hiszem kb. 2000ft).
Az úgy van kitalálva, hogy jól érzi a cica benne magát.
Alá puha ruhát,és viheted is...
Jó utat !! :))
Esetleg érdemes előtte éheztetni, hogy ne kelljen wc-re mennie? :(
Nem tudom majd kiengedni útközben..
Kis műanyag edénybe tudsz vizet adni neki, mert az kell..
Cichordóval megtudod úgy oldani, hogy nem kell kiengedni sem.Mi az utastérbe szállitjuk,vigyázz a légkondival, huzattal, mert azt nem birják..
Ruhát teszek a macska hordozóba, mert kemény az alja, és ha bepisilik, nem az autóba folyik..Tartalélnak plusz ruha..
Igy csináljuk, és a "dög" élvezi..alszik, szinte horkol.
Pedig nem panell cica,kertbe is mehet...
Birni fogja...Ja, tényleg ne éheztesd előtte !
Jó utat !
Vállalva a lepontozás "rettenetes" veszélyeit, megint leírom, az utazás napján NE ADJ NEKI ENNI!
Nagyon sok macskám volt, tapasztalatból és jóindulatból írom.
Kedves nyolcaska !
Dehogy pontozunk le...Véleményt cserélünk..Előtte a 7-es voltam..Evéssel kapcsolatba, lehet, cicától függ..Az enyém ha éhes, -mindig kuncsorog- elviselhetetlen..
Teli hassal birja az utazást...:) CSAK ÚGY!
Soha nem pontoznék le egy cicás véleményt, cicatartóktól.:)
Néha ugyis olyan hülye megjegyzéseket kapunk a cica ellenesektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!