Mitől függ, hogy egy macska mennyire beszédes?
Személyiségfüggő, meg persze van olyan fajta amire jobban jellemző (keleti fajták). Ironikus módon az én macskám fajtájából fakadóan inkább "túl csendes" kellene hogy legyen, az igazság pedig az hogy be nem áll a szája, szó szerint :D
Szoktunk is viccelni vele hogy igazából sziámi csak nem tud róla.
Ezért is hiszem hogy legnagyobb részben a macska személyiségétől függ.
Egyénfüggő, de lehet őket bátorítani.
Én mindig bátorítom a macskáimat, ha nyávognak, visszanyávogok neki, így szinte mindegyik beszédes lesz :D Mindegyikkel lehet beszélgetni :D
Volt egy nagy beszédes cicám, perzsa. Imádtam ahogy csevegett, mindenre szépen válaszolt :)
Utána hoztam egy sziámit, mert a beszédes cicákat jobban szeretem, direkt azért választottam, erre meg se nyikkan.
A macska dönti el, hogy akar-e beszélgetni.
Cicafüggő.
Az én cicám akkor nyávog, ha az alomba kakilt.
Nem nagyon dumál, de dorombolni szeret.
Őt az utcáról szedtük össze és Pöttömnek hívják.
Hihetetlen milyen szavakat írtok :) kruncog, pürrög, pirreg...ezek milyenek, vagy hogy kell ezeket elképzelni? :)
Az én cicám általában harsányan nyávog, ha meg beszélget, akkor szaggatottan, részletekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!