A macskák megisszák az alkoholt?
Erre lenne egy nyomdafestéket nem tűrő válaszom...
Maradjunk annyiban, hogy ha bármennyi, akár csak egy tűhegynyi szeretet is van benned az állatok iránt, akkor nem kísérletezel ilyesmivel!
Baromira nem aranyos, az alkohol már önmagában árt egy állatnak, arról nem is beszélve, hogy ha leesik így magasból, akkor akár bele is halhat.
kutyát már láttam sört nyalogatni a földről, nem fintorgott :D
szerintem a macskák is megisszák.
Sajnos de. Amikor elől hagytam a krémlikőrt felespohárban, belenyaltak.. Azt nem tudom elmondani se, mennyire megijedtem. Nagyon féltem a kis hülyéket, de szerencsére nem lett semmi bajuk. :)
Ne próbáld ki, mert bajuk lehet tőle. Nem olyan a szervezetük, mint a miénk.
nem hiszem, hogy egy szóval is említettem volna, hogy kísérletezni fogok ilyennel. nincs is macskám, csak kiváncsi voltam. egyébként meg szerintem baromira ugyanolyan káros az alkohol az emberi szervezetre.. az egész alkoholt baromira kéne korlátozni szerintem, nagyon ellene vagyok, csak én is rúgtam már be és tudom milyen vicces érzés, meg aranyosak voltak kívülről azok a macskák, látszik is rajtuk hogy "élvezik". valahogy én is így viselkedtem berúgva.
amúgy meg ne vegyetek mindent annyira komolyan... attól hogy egy macska belenyal a likőrödbe nem lesz semmi baja -.-'' lehet hogy máshogy működik a szervezete, de akkor is több "kell" a bajhoz mint egy nyalás.. szóval az ilyen szerintem azért már túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!