Szerintetek mit lehet tenni? A kutyám szédelegve megy, a feje húz az egyik irányba kicsit, odatud jönni hozzám de látszódik hogy nagyon nincs jól.13 éves, teljesen olyan mint egy ittas ember, de nem ivott soha alkoholt.
A doki mit mond, mitől van?
Kérdezted tőle egyáltalán?
Kedves Kérdező!
Kérlek, ne haragudj meg, de szerintem a kutyusod készül elmenni.
Nekem 11 évesen így ment el a kutyum, 3 nap alatt.
Kutyáknál agyvérzés, mint nálunk embereknél, nincsen.
Inkább daganat, gerincsérülés okozhat ilyen tüneteket,
bár az enyémnél a doki sem tudta konkrétan, mi lehet a baj,egyik napról a másikra ugyanígy oldalra húzott, másfél nap múlva megvakult, harmadnap elment.
Utolsó napon nem jött ki a házából sem, elvonult meghalni, legalábbis az orvos szerint érezte, hogy el fog menni.
Ha nem javul a szuriktól, és látod, hogy rosszabbul van, búcsúzz el tőle.
Bocs, ha elszomorítottalak, nem akartam, de hiú reményeket se táplálj, esetleg, ha felépülne, van még pár szép hónapotok együtt, de nem több, sajnos:(
Írjál majd, mi van a kutyuval, és kitartás nektek.
Ritka a kutyáknál az agyvérzés de nem lehetetlen (nekik is van agyuk és érrendszerük h dúcidegrendszerrel lenne akkor lenne esélytelen)
Azért tippeltem erre mert kullancs, idiopatikus vestibuláris szindróma, vagy agyhártya gy ás okoz még hasonló tüneteket de ezeknél a hányás (kevesebb esetben a láz is) a tünetek között van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!