Tart valaki így macskát?
Nemrégiben költöztünk Budapestre és lévén, hogy szeretjük az állatokat, leginkább a cicákat, elgondolkodtunk azon, hogy talán örökbe kellene fogadni egy kiscicust. Volt már szoba macskám, így tudom, hogy mire kell figyelni vele kapcsolatban, nem is ez a kérdés, hanem inkább az, hogy azok akik gyakran vannak távol otthonról hétvégente (ez nem minden egyes hétvégét jelent) hogyan oldják meg a cica gondozását a távol töltött időre? Viszik magukkal, vagy esetleg megbíznak valakit, hogy nézzen be, adjon enni-inni, wc-t takarítani?
Mennyire megoldható ez egyáltalán?
Elég apró a lakás, így valószínűleg csak egy cicusról lenne szó :)
Köszönöm a válaszod :)
Nekem regebben a cicam minden 2. hetvegen egyedul volt. Ket alomtalcaja volt, egy rakas kaja neki, es soha nem volt semmi gond vele. Nem mondom, hogy ez volt az idealis, de ez volt :( Nem kattant be! A kismacskak meg eljatszanak, de felnott korban nem feltetlen igenylik a masik macska tarsasagat. Legalabbis ez az en tapasztalatom.
Szoval, ha amugy sokat vagy vele, foglalkozol, jatszol vele, akkor szerintem siman lehet igy cicat tartani. Ha viszont het kozben sem vagy tul sokat otthon, akkor inakbb ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!