Ismertek olyat, aki ketrecben tart macskát?
Figyelt kérdés
Van macskánk és egy ismerős házaspár egymástól függetlenül kérdezte tőlünk "és ketrecben tartjátok?"
Teljesen ledöbbentem, nem is tudom, hogy gondolhat valaki ilyesmire. Létezik ilyen egyáltalán, vagy csak ők nem értenek ennyire az állatokhoz?
2012. febr. 21. 20:09
1/12 anonim válasza:
nem értenek az állatokhoz, vagy amerikaiak
2/12 anonim válasza:
HÁZI.. állat... és nem KETRECI macska... ezért HÁZI macska. .xD istenem.. ki az a marha aki ketrecbe tart egy macskát?!... úgye ezt viccként szántad ezt a kérdést?XD
3/12 anonim válasza:
Nem is hallottam még ilyenről. Hm. :(
4/12 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem vicc. El se tudjátok képzelni mennyire kiakadtam ennél a kérdésnél, hirtelen azt sem tudtam, mit reagáljak.
Hozzáteszem, hogy ez a házaspár tart vagy 4 macskát (persze kint, oltás nuku, főtt tésztát kapnak, és egyéb konyhai szemetet).
2012. febr. 21. 20:23
5/12 anonim válasza:
Hú, de durva. De egyáltalán MINEK ezeknek macska, ha nem engedik ki, nem foglalkoznak vele, csak szenved szegény a ketrecben?! Talán fajtatiszták (vagy jellegűek), és szaporítják őket? Borzalmas :(
6/12 A kérdező kommentje:
Nem, az udvaron tartják őket, még a legnagyobb mínusokban sem engedik be őket, azt hiszik, hogy egy doboz megfelelő melegedőhely nekik. Nagyon sajnálom őket, állandóan bolhásak és még a felnőtt macskák is hihetetlenül aprók a nem megfelelő táplálás miatt... Persze 1-2 évnél tovább sosem húzzák.
2012. febr. 21. 20:34
7/12 anonim válasza:
Igen,sajnos vannak olyan emberek akik kinozzak a macskakat es ketrecben tartjak oket.
8/12 anonim válasza:
Hát fel kell jelenteni őket és kész! Őket kellene így tartani!Szörnyű!
9/12 anonim válasza:
Én is feljelenteném őket, ez kínzás!!!!!!
10/12 anonim válasza:
Szerencsére nem ..
Amúgy felesleges a feljelentéssel bajlódni, ez sajnos még ebből a szempontból nem Amerika, nem fog kínzásnak számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!