Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan kezeled a macskád, ha...

Hogyan kezeled a macskád, ha a vonaton nem marad meg a ketrecben?

Figyelt kérdés

A macskám többnyire nyugodtan tűri a vonatozást, tegnap azonban tört-zúzott, tépte szét a ketrecet, nagyon hangosan nyávogott. Ti mivel szoktátok kezelni a cicátok pánikrohamait? (ha volt ilyen)

én a végén ráadtam a hámot, kicsit sétálgattunk, és az ölemben elaludt, a ketrecbe sehogy sem tudtam visszavarázsolni..

2010. júl. 19. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Enyémnél is kiverte a biztosítékot az utazás, de mikor letakartam a dobozt megnyugodott. Mondjuk ez egy klimatizált autóban volt, szóval lehet, hogy 35fokban a vonaton ez nem jó megoldás.
2010. júl. 19. 23:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyértelmű,hogy nem érezte magát jól a ketrecben...,ilyenkor beszélj hozzá vagy próbálj játszani vele,hátha elvonja a figyelmét az utazástól!
2010. júl. 20. 00:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Általában ki szoktam venni a ketrecből és az ölemben ücsörög, nézelődik vagy alszik.
2010. júl. 20. 08:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én cicám megőrült szó szerint ha kivittük a házból... lehetetlen volt... állatorvos azt javasolta hogy adjunk be neki altatót utazás előtt.. nem árt neki, csak megnyugszik, szundít egy kicsit. én ezt tartom a leghumánusabbnak, mert a cica nyugodt marad, nem ijed meg... Bár az én cicámba kellett 3x több mint átlagban a cicáknak kell... Kitartó.. :)
2010. júl. 21. 00:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Az enyém csak akkor nyugszik meg, ha legalább a fejét kidughatja a hordozóból, ilyet vettünk: [link]

A cipzárat kicsit le lehet engedni és benyúlni hozzá, ha megsimogatjuk, kiengedjük picit a fejét, mindjárt abbahagyja a nyávogást.

2015. okt. 27. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!