Aki kertes házban lakik, de nem szeretné, hogy kóboroljon a macskája, miért nem csináltat macskabiztos kerítést vagy valami hasonlót?
Figyelt kérdés
Csomó dolgot lehet találni neten, nem egy ritka dolog, mégse hallok róla sose itt.
Persze nincs ingyen, de egy állatra amúgy is kell költeni, és szerintem nagyon megéri. Kint is lehet, de cak az udvaron belül.
2012. okt. 7. 19:37
11/12 anonim válasza:
Aki nem akarja hogy elkóboroljon az tartsa őket bent. Nem kell emiatt 3 méteres betonkerítést építeni, azon is simán átmásznak egyébként ha mehetnékük van. A linkelt kerítés talán akkor lenne macskabiztos ha a tetején üveg lenne... így a macska nem tud belekapaszkodni, lecsúszna róla.
Én kertes házban lakok, de a macskáim sose akarnak kint lenni... legfeljebb akkor mennek ki ha én is.
12/12 anonim válasza:
Keress rá youtubeon a "cat proof fence" kifejezésre van pár jó megoldás a problémádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!