Aki kertes házban lakik, de nem szeretné, hogy kóboroljon a macskája, miért nem csináltat macskabiztos kerítést vagy valami hasonlót?
Csomó dolgot lehet találni neten, nem egy ritka dolog, mégse hallok róla sose itt.
Persze nincs ingyen, de egy állatra amúgy is kell költeni, és szerintem nagyon megéri. Kint is lehet, de cak az udvaron belül.
És ha halat tart, töltse fel a lakást és a kertet vízzel. Ennél hasznosabb válaszokat várok.
Amúgy inkább hasznos ötletet próbáltam adni az adott problémára, nem kötekedésből tettem fel a kérdést.
Nekem ez az álmom. Hogy legyen egy kertes házam, cicabiztos kerítéssel. :)
Most lakásban lakom sajnos, így szobacicák. Utcára sosem merném őket kiengedni. Ha egyszer kertesbe költözöm, egész biztosan ilyen kerítésem lesz, és akkor nagyon boldogak lesznek a cicák is, meg én is. :)
Ez jó ötlet. :)
Csak arra is kell majd figyelni, hogy ne legyen a kerítés közelében fa, meg ilyesmik, hogy ne tudjon azon kimászni. De kellő körültekintéssel biztosan meg lehet oldani.
Annyira szeretnék ilyet. :) Tényleg rendszeresen álmodozom róla. Olyan nagyon élveznék és én is nyugodt lehetnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!