Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy vegyem rá anyát, hogy...

Hogy vegyem rá anyát, hogy legyen egy cicám? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok.12 éves lány vagyok.1 éve még egy gyönyörű családi házban laktunk, ott volt egy imádott cicám.Puszilgattam,ölelgettem annak ellenére hogy kinti cica volt,és a koszban futkározott.Sajnos amikor ide költöztünk (panellakás 6. emelet..) akkor meg kellett válnunk tőle, így anya munkatársához került.Egyszer látogattuk csak meg, mivel falunk lakott.Ennek az évnek az elején anya munkatársa mondta anyának, hogy a cica meghalt. Teljesen begolyóztam,öngyilkos akartam lenni ahogy megtudtam hogy az én drágaságom meghalt.Sokat gondolok rá, és 2 napja már csak vele álmodom.Annyira szeretnék még egy cicát.Már van egy aranyhalam, ami nem olyan kicsi és szoktam is vele beszélgetni mert annyira imádom az állatokat..és nehéz lenne csak úgy odaadni valakinek, pedig muszáj lenne ha szeretnék cicát. Nagyon kicsi helyen élünk, mindössze 2 szobás ez a lakás, és 5-en vagyunk (anya,papa,mama,húgom,én). Már így is 3-an vagyunk egy szobában, plusz a halam is. Én akkor is szeretnék egy cicát de senki nem engedi.Olyan jó lenne, hogy amikor hazamegyek egy édes cica vár és megölelgethetem.Amúgy is minden nap sírok valamiért..és egy cicától jobb kedvem lenne. Az anyagiakkal nincs is gond.De egy cica nem foglal sok helyet, nem? Mondanátok érveket, amivel meg tudom győzni anyuékat?

Zsebpénzt nem kapok, pedig ha kapnék akkor meg tudnám vásárolni a cica dolgait (alomtál,tálkák,stb.), és a cicát is beszerezném valahonnan :D

2012. okt. 5. 09:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele.

Mond neki hogy "oké, anya, beletörődök hogy nem lehet cicám, de mit szólnál hozzá ha heti egyszer elmehetnék a menhelyre kutyát sétáltatni?" Biztos hogy igent fog mondani, mert tudja hogy milyen fontosak neked az állatok! Talán még ő fog elvinni hétvégén kocsival!

Beszélj vele!

2012. okt. 5. 12:21
 12/29 anonim ***** válasza:
Figyusz, egy csomó helyen, ahonnan örökbe fogadhatsz cicát, nem is adják másképpen, csak lakásba! (Ezen én is csodálkoztam egyébként) Nézd meg a Facebopok-on a Cicatappancs FC lapot, ott is van rengeteg aranyos cicus, vagy a Macskavilág alapítványt, szintén a Facebook-on. Ha találsz ott cicát akit örökbe lehet fogadni, mutasd meg anyukádnak a fotóját, hogy őbele szerettél bele! (Vagy hasonló szöveg) Hátha meglágyul a szíve anyukádnak.
2012. okt. 5. 12:26
 13/29 anonim ***** válasza:

Szia:)

Nekem is most lett kiscicám, egy cirmos kislány. Nekünk kertes házunk van, és eddig mindig kinti cicánk volt, de az egyiket elütötte egy autó, a másik meg öregségben meghalt. Én is majdnem belepusztultam a fájdalomba, mert imádtam őket. Tudom, hogy mire vágysz, nagyon jó együtt aludni egy cicával, játszani vele, és bújni :)

Egyáltalán nem gond, hogy panel, hidd el nekem! De komolyan. Írhat bárki bármit, de egy pici cicának, aki azelőtt még nem látott természetet, bent született, és ott is tartották, annak bőven elég egy szoba. Nekem a szobámban van, rengeteg plüsse van, meg játéka, az ágyamban alszik, és imádja a pociját.

Ha az anyagiakkal nincsen probléma, és látom a leírtakból, hogy nincsen kisbaba, senki nem allergiás a szőrre, és vállalod, hogy kitakarítod az almot (érdemes olyan kiscicát elhozni, aki már alomhoz van szoktatva! Az enyém már az első napon az alomba kakilt, pisilt) akkor nem lehet nagyon ellenvetésük. Nekem az apukám ellenkezett nagyon, de aztán anyával együtt meggyőztük róla, mondván, hogy SZÜKSÉGEM van egy kiscicára, ha kiborulok, fáradt vagy beteg vagyok, kell a szeretete!

És képzeld, megértette :) Sőt, ő hozta el nekem a kiscicát :)

Neten is találhatsz cicákat, én ott találtam rá az enyémre, és mivel közel volt hozzánk, elsétáltam megnézni. Ha gondolod, én segítek megtalálni neked az álmaid cicusát:) Csak írj privát üzenetet, ha segítség kell...

15/L

2012. okt. 5. 12:30
 14/29 anonim ***** válasza:
2012. okt. 5. 13:23
 15/29 anonim ***** válasza:

Szilárdka gazdát keres! Hajrá!

[link]

Próbálj meg a nagy számú családtagok között szövetségest keresni ehhez a cica-projekthez, hátha van aki helyesli, és ketten meg tudjátok győzni anyukádat. Sok sikert!

2012. okt. 5. 13:30
 16/29 anonim ***** válasza:

szia :))

Ismét én vagyok, és egyet értek az előttem szólóval! Keress "szövetségest" nekem is így sikerült :)

Én ebből az alomból hoztam el a kicsimet, még két kisfiú van, ha gondolod :)

[link]

De ha segítség kell, tényleg nyugodtan írj, rengeteg oldalt is találtam, miközben keresgéltem :) Meg ha tudnám, hogy merre laksz, melyik megyében, akkor néznék közeli cicust...

2012. okt. 5. 14:21
 17/29 A kérdező kommentje:
szinte mindenki ellenzi. a húgomat nem is érdekli, neki ló mániája van.anyának az a problémája, hogy az előző cicánkat is ő takarította stb...én csak azért nem takarítottam mert kinti cica volt..ha benti cica lett volna akkor én takarítottam volna össze mindent utána. a mama a szőr hullás miatt nem engedi.a papa pedig szintén a szőr miatt mérges. nekem már van "kiszemeltem", egy fekete kiscica az állatmenhelynél. most gyűjtök pénzt, és megveszem neki a felszerelést..ha a cicát is sikerül valahogy magamhoz venni és hazaviszem akkor már nem lesz beleszólásuk, nem dobhatják ki :))
2012. okt. 5. 14:23
 18/29 anonim ***** válasza:

Nos, ez igaz:))

Meg ha látják, hogy mindent megveszel neki, (Én is pont így csináltam:D) És haza hozod, akkor már tényleg nem fogják kidobni ;)

Ennyire hullik a szőre?:/ Az enyémnek még egyenlőre nem :D De majd kiderül..XD

2012. okt. 5. 14:33
 19/29 A kérdező kommentje:
és amíg nincs meg a cica hova dugjam el a cuccait ? :o már csak ezen agyalok..:)
2012. okt. 5. 14:36
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát...vagy elrejted egy barátnődnél, vagy valami tuti helyre ahol nem találja meg, vagy pedig megveszed, és direkt elől hagyod, hogy lássa, te nem szórakozol, neked nagyon kell a cica, és megvetted a saját pénzedből:D
2012. okt. 5. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!