Hogy lehet egy elkenyeztetett, elviselhetetlen macskát megnevelni? Legszívesebben felrúgnám.
Figyelt kérdés
Nagyszüleim macskája es mindent megengedtek neki, most pedig harap, karmol, ha nem az van, amit ő akar, felugrik az asztalra stb. Szóval egy kis átok. Mit lehet vele tenni?2012. szept. 29. 20:02
1/7 anonim válasza:
Egyszer egy kérdésnél már leírtam, és 0% lett belőle. De amúgy tényleg működik.
3/7 anonim válasza:
Mi közöd van nagyszüleid macskájához?
4/7 anonim válasza:
Hozzád került? Ha nem, egyetértek az előzővel: mi közöd hozzá? Téged is felrúgnálak, ökör.
5/7 anonim válasza:
Haverom is így járt. Mindenhova beengedték a macskát, oda mászott fel ahova akart, a konyhában is tevékenykedhetett határok nélkül. Amikor egyszer csak kirakták az udvarra, mert hogy ő már pedig udvari cica lesz, állandóan az ajtót kaparta és ilyen elviselhetetlen visító nyávogást produkált. Most már hozzászokott, de a macska az egy aljas jószág tud lenni, ha nem mutatják meg neki a határokat.
Amúgy nagyszüleid macskájához szerintem nem sok közöd van, ha ők így szeretik, akkor úgyis mindegy mit tanácsolsz. Az ilyet csak hosszú idővel és erős idegrendszerrel lehet megcsinálni.
6/7 Vicuska87 válasza:
Én pedig téged rúgnálak fel!
Sehogy nem lehet megnevelni, próbálkozni lehet, de úgysem fog sikerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!