Most mi lesz, meg fogjuk még találni? Kétségbe vagyok esve.
Figyelt kérdés
3 hete költöztünk kis családommal és a macskánkkal kertesházba. 3 éves a cica és eddig bent élt a lakásban. Kb egy hete kezdtük kiengedni rövid időkre hogy szokja a helyet, a kertet. Ma egy kicsit tovább hagytuk kint és sajnos egy óvatlan pillanatban meglógott. Órákig kerestük kétségbe esve de nem találtuk meg, se a telken, se a szomszédba nincsen. Így a sötétben meg már esélytelen hogy megtaláljuk. A kislányom órák óta bőg vígasztalhatatlanul, meg már én is. Szerintetek vissza fog jönni?2012. szept. 27. 21:02
11/13 anonim válasza:
Hamarosan mi is kertes hazba szeretnenk koltozni de enis ugy felek hogy mi lesz ha nem jon haza egyszer... ugyhogy megmondtam a baratomnak hogy csak olyan kertes hazba koltozok ahova epit nekem egy magas keritesu kennelt, vagy az egesz kertet korbeveszi vele. Igy lehetne egy kis cicabejaro az ajtora es nem menne messzire. Dehat bonyolult az ilyen dolog, jol meg kell gondolni de az en macskam nem megy latotavolsagon kivulre az fix
12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Sokáig én is azt mondtam hogy csak macskabiztos kerítéssel engedném ki a macskát mert annyira féltem. Viszont most hogy látom mennyire élvezi a szabadságot, hogy nagyobb területet bejárhat, nincs korlátozva, rengeteg inger éri, így sokkal de sokkal boldogabb. Meg aztán a mi telkünk adottságai amúgy sem teszik lehetővé ilyen kerítés építését, a kifutó meg akárhogy is nézzük túl kicsi neki, olyan lenne mint az állatkertben az állatoknak. Szóval mivel azt látom hogy boldogabb attól hogy kint lehet inkább elengedem és bízom benne hogy mindig haza fog jönni hozzánk.:)
2012. okt. 2. 12:16
13/13 anonim válasza:
Tudom mirol beszelsz, neha nekemis elszorul a szivem mikor latom hosszan kilesni az ablakbol :( de annyira feltem, es nemis csak a kutyaktol, fertozesektol, de legjobban az emberektol :( az en macskam egy igazi tigris, fajtatiszta es eletrevalo de annyira szep hogy szerintem 10bol 9 ember ellopna tolem ha meglatna a sajat kertjeben boklaszni :/// onzo lennek? :S o a mindenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!