Miért nem szoknak alomra?
Figyelt kérdés
A macskáink (van 2) nem szoknak alomra... És hamar alomra kellene szoktatni őket, szóval kéne egy-kettő jó ötlet!2012. szept. 25. 07:06
2/6 anonim válasza:
Ez nem megy egy nap alatt, bár nekem sikerült, 2-3 nap alatt. Egész nap figyeltem mikor akar wzni. Első nap még bevécézett, nem tudtam időben elkapni. Másnap azt csináltam, hogy kb óránként rátettem az alomra. Ott tartottam, nem engedtem ki belőle, egész addig míg nem pisilt bele. Így mivel óránként az alomra tettem, abba wczett, 2 napig csináltam, harmadnap már magától ment az alomra. De még időnként utána is betettem, hogy ne felejtse el.
3/6 anonim válasza:
Mikor mi elhoztuk a kiscicánkat,én is fogtam a fejem,hogy hogy fog az alomba járni...Párom beletette,kapargatta a lábával az almot,azóta az alomba wczik..rögtön tudta,hogy mire is van
4/6 A kérdező kommentje:
Aha... Az a baj, hogy aki 3.-ára írta; azt már próbáltuk, és...nem sikerült. Azt próbáltuk meg amikor megkaptuk őket...
És aki 2.-ára írta; Amúgy már legalább 2 hónapja próbáljuk őket alomra szoktatni, de ezt az ötletet megpróbáljuk!
2012. szept. 25. 21:14
5/6 anonim válasza:
Etetés után próbáld meg! Az én cicemet már az is ingerelte, ha én kotorásztam az alomban, aztán pár nap múlva (miután többször rátettem + beletettem egy kis "szárazanyagot") már tudta, mire való.
6/6 A kérdező kommentje:
Mindig etetés után teszem rá, mert gondolom akkor kell neki.
2012. szept. 27. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!