Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Etetnéd más macskáját, ha nem...

Etetnéd más macskáját, ha nem éhes, csak kívánós?

Figyelt kérdés
Szomszédunk macskája kap otthon enni rendesen (száraz tápot és húsétel-maradékokat), jó húsban van, egészséges. Viszont minden nap átjön hozzánk is konzervet kunyerálni, mert az enyémek meg azt kapnak. Ilyenkor olyan arcot vág, mint aki már egy hete nem evett, akkora a szeme, hogy az embernek a szíve megszakad rajta. De nekem is van 6 macskám, semmi kedvem egy hetediket etetni. Ráadásul attól is félek, hogy ha rendszeresen etetem, teljesen ideszokik. Te mit tennél? Javasoltam már a szomszédnak a konzervet, de sajnos nekik ez anyagilag nem fér bele.

2012. szept. 22. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább ne etesd, legalábbis én nem örülnék a szomszéd helyében, mert gurulni fog az a cica egy idő után :)
2012. szept. 22. 23:09
 12/14 Mecse ***** válasza:

Én nem etetném mert beleképzelném magam a gazdája helyébe aki próbálja rendesen etetni csak mondjuk anyagilag nem telik neki jobb minőségű eledelekre, és a cicája meg "átpártol" a szomszédhoz csak mert ő finomabbat ad neki...

Biztos szörnyű érzés lenne a gazdájának.

A cica meg nyilván nem éhes ha nem csap le akármilyen ételre :)

Szóval én mindenképp ellenállnék a boci-szemeknek :)

2012. szept. 23. 03:06
 13/14 anonim ***** válasza:
A jószomszédi viszony miatt sem etetném másét. Ha esetleg beteg lesz, mivel bizonyítod, hogy nem nálad nyalt be valamit? És gondolj bele az ellenkezőjébe: Te mit szólnál, ha rájönnél, más is eteti a tiéidet? (most tekints el attól, ha nem kijárósok)
2012. szept. 23. 15:23
 14/14 A kérdező kommentje:
A jó szomszédi viszonynak nem árt az etetés, csak a pénztárcámnak. Orvost meg egyébként is mi szoktunk hívni, ha valami baja van a cicájuknak. Egyszer be volt gyulladva a szeme, vettünk neki rá szemcseppet. Amikor legközelebb megint csipás lett, hozta át a szomszéd, hogy cseppenteni kellene neki megint. Meg sem fordult a fejében, hogy megkérdezze, milyen szemcsepp, és saját maga vegyen egyet. :))))
2012. szept. 23. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!