A cicámat elütötte az autó és a két hátsó lábára nem bír ráálni, de viszont mozgatja őket. Szerintem a gerince nem sérült. Mit tegyek Vele? Fog járni a cicám még?
Sok törődés, szeretet, jó kaják, és hidd el, fog még ugrálni körülötted!!!
Kitartás, kényeztetés, és hagyd, hogy nyugalma legyen, meg fog gyógyulni magától!
11:52-es vagyok. Örülök neki, hogy ma már ment is valamennyit. Biztos meg fog gyógyulni.
Amúgy én is macskatartó vagyok, viszem én is orvoshoz az enyémet ha kell (én örökbefogadtam egy lebénult lábú cicust), de nem állandóan. És nagyon tud idegesíteni mikor leoltanak valakit egy ilyen dologért. Nem olcsó az állatorvos, sőt drágább mint egy normál orvos. De a macskák állatok és nem emberek, akik telegyógyszerezik a macskájukat minden szarral, azok csak tönkreteszik őket. Mert a macskák valamikor vadásztak és nyers húst ettek, most meg a műkaját, nem csoda ha némelyik degenerált lesz és minden új betegséget szed össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!