Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet valami bajom attól ha...

Lehet valami bajom attól ha velem alszik a cicám?

Figyelt kérdés

Minden szükséges oltása megvan, kapott bolha elleni cseppet és bolha elleni nyakörve is van. Benti cica.

A fejemhez nem mászik a szőrét nem lélegzem így be! Mindezek ellenére kaphatok valamit ha velem egy ágyban alszik?

2009. júl. 31. 12:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is a cicámmal alszok már lassan 3 éve(13 éves vagyok) és nincs semmi bajom. Pedig ő ott alszik a fejemnél vagy közvetlen mellettem. Amiket mondanak az emberek hogy meddőséget okoz meg ilyenek azok csak tévhitek, babonák. Nyugodtan aludj vele, nem lesz semmi bajod.
2009. júl. 31. 12:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
ha benti,akkor nem.
2009. júl. 31. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehet semmi bajod tőle. Bár szerintem úgy is lesz aki azt mondja, hogy igen. AZ én mamám mindig is a cicájával alud és alszik, és semmi baja sincs:)
2009. júl. 31. 12:43
 4/12 anonim válasza:
37%
max ha rühes.....:D
2009. júl. 31. 12:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha benti cica és minden szükséges oltása, kezelése megvan, akkor semmi bajod nem lesz tőle. Én évek óta a cicámmal alszom, nincs semmi probléma.
2009. júl. 31. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden este a cicusaimmal alszom, és makk egészséges vagyok. :) Sőt, még az álmaim is szebbek, ha egy doromboló , szőrös, meleg, puha cicus szeretget esténként. :)
2009. júl. 31. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Én kintivel alszom öt éve és semmi bajom. Nem tudom ki sem hajítani őket, ha kizárom a szobából, szétszedi az ajtó sarkát. Szóval együtt alszunk, kicsit gyakrabban cserélek ágyneműt, ennyi.
2009. aug. 2. 01:06
 8/12 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogy, csak jobb lesz mindkettőtök közérzete, én imádtam, mikor arra ébredtem, hogy "valaki" ráült a fejemre..:-)))))
2009. aug. 2. 16:13
 9/12 anonim válasza:
15 éve van egy cicám. Nem jár ki, nem bolhás... eleinte próbáltam kitessékelni, de nem ment... minden reggel a hátamon/lábamon van mikor felébredek. :)
2009. aug. 2. 19:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem beteg, akkor nem!!!
2009. aug. 3. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!