Lázas lehet vagy nem?
Honnan tudjam hogy lázas-e a macskám? Száraz az orra és langyos már napok óta. Ebből gondolom, de semmi más jele nincs. Eszik rendesen, játszik, ugrál.
És mit adhatok neki ha lázas?
Szia, állatorvos ugyan nem vagyok, de az én macskám volt már lázas. Annak a tünetei ezek voltak: feküdt egész nap, nem evett nem ivott és ha megmozdítottam, pl lábra akartam állítani merev görcse lett, vagyis mondjuk fekvő helyzetből picit megemeltem, akkor megmeredt a lába és úgy maradt.
Az én macskámnak valamilyen mérgezése volt (sima házimacska). Az állatorvos azt mondta, hogy mérjük meg a hőjét (a fenekébe kell dugni a lázmérőt) és ha lázas adjunk neki Algopyrint.
Ezek csak az én tapasztalataim, gondoltam megosztom veled. Ha úgy látod, hogy valami még sem stimmel a macskáddal vidd el az orvoshoz, ne várj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!