Hol vehetek olcsó macskakaparófát?
Használtam vehetsz vateráról vagy teszveszről.
Én egy olcsóbbat vettem, de látni, hogy nem a legjobb minőség, bár válik le az anyag róla, úgyhogy érdemes drágábbat venni, vagy használtan egy jó minőségűt.
Vagy készítesz saját magad. Mi csináltunk a macskáknak, amikor nem nagyon volt pénzünk. Lécekből, műanyag csövekből és beburkoltuk filc szőnyeggel. Több évig azt nyúzták, most kaptak egy gyárit.
Tavaly mi is csináltunk. Nem nagy dolog ám. :)
Vágatsz a Baumaxba, vagy valamilyen barkácsáruházba polclapot, amekkorát gondolsz. Veszel 2 oldalú ragasztót, és egy régi anyagot. Mi egy piros díszpárnát "nyúztunk meg". Rátettük, és alul odaszegeltük pár helyen. Szereztünk egy egyenes fahasábot, arra pedig vettünk hasonló kötelet, mint amilyennel be szokták vonni azt a részt. Szintén 2 oldalú ragasztó, és körbetekertük. Már csak az összeállítás maradt, arra meg megkéred egy férfi ismerősödet. A felső lapot csak a csavarozás után vontuk be anyaggal. Egész pofásan néz ki, semmi extra. 2-3000Ft között megáll egy ilyen egyszerű.
Párom csinált kaparófát,mert nézegettünk neten,de mi drágáltuk.
De vettünk 2-őt a lidlbe, 12 euro volt/db.
Hinta meg egy olyan volt,amin volt 2 egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!