MacsmaMenta csak kamu?
Figyelt kérdés
Ma vettünk szárított macska mentát, de nem nagyon reagáltak semmit. 3 macskánk van és egyik sem.
Az egyik nagyon szagolgatta meg elkezdett hunyorogni meg pislogni, de semmi mást nem csinált.
2012. szept. 14. 17:45
1/7 anonim válasza:
A közhiedelemmel ellentétben nem minden macska őrül meg érte, csak amelyik igen, az nagyon. Neked most pekhed volt.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is csak kamu nekem 4 cicám van mindengyik leszarta oda adtam az unoka testvérem cicáinak azok se foglalkoztak vele és a barátom macskái sem vették észre hogy az van szerintem az nem lehet hogy egy macska sem reagál rá
3/7 A kérdező kommentje:
Mert a videókon meg úgy dörgölőznek a mentás játékokhoz hogy csak na. Valamit biztos éreznek, mert tényleg nagyon hunyorog amikor megszagoltatom vele, de semmi más.
2012. szept. 14. 22:09
4/7 anonim válasza:
Illóolajat érzik, de a macskagyökéréért őrülnek meg, mert attól szerelmesek lesznek.
6/7 anonim válasza:
Mi vettünk a cicánknak labdát,amiben állitólag macskamenta van...mit ne mondjak..nem érdekli..
7/7 anonim válasza:
Én illóolajat vettem a cicáknak, és teljesen megőrülnek tőle. Imádják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!