Ada.Cicc. kérdése:
Leszakadt a cicám farka?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma délután bejött az udvarról a cicám (4 hónapos) és a farka le volt szakadva.. néztem csak egy kicsit vérzett de fáj neki.. ha a hátától kicsit lejebb símogatom..
Jelenleg fekszik és pihen, ételt adtam neki .
4 hónapos cicus tehát nincs nagy farka .. de elég nagy rész hiányzik!
Rögtön viszem orvoshoz ahogy tudom de addig nem tudok valahogy rajta segíteni?
KÉRLEK SZÉPEN SEGÍTSETEK! nagyon el vagyok keseredve!
2012. szept. 13. 18:40
11/13 anonim válasza:
Én a macskámat 6 hónapos korában kaptam, és már akkor hiányzott kb. a fél farka, és a farokcsontján érzek egy törést is. Valószínűleg egy kutya leharapta neki. De teljesen életképes, bár elég lusta és nem ugrál fel a szekrényekre a másik kettő (teljes farkú) cicámmal ellentétben, viszont már 9 éves és teljesen egészséges. :) Szóval nyugi. Remélem, elvitted dokihoz, és lefertőtlenítette. Egyébként szerintem szoktasd bentre, mert az udvaron sok veszély leselkedik rá (mérgek, kutyák, hülye emberek).
12/13 A kérdező kommentje:
Elvittem dokihoz lefertőtlenítette,most pihenget a cicus..:)
2012. szept. 15. 13:37
13/13 anonim válasza:
Ne aggódj, a cica teljes értékű életet fog élni. A nagyszüleimnél egy jó 20 évvel ezelőtt volt, hogy úgy született a macska, hogy kb 1-2 cm-es csonk volt a farka (valami genetikai örökség), de egy pár év múlva ő lett a "tanya ura", a leghatalmasabb kandúr :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!