Milyen nevet adnátok egy lánycicának?
Figyelt kérdés
A cica folyton tollászkodik, imád mosdani, fésülködni. Olyan igazi gyönyörű hercegnő-díva típusú macsek: hosszú szőre van, legnagyobb része fehér, egy-két fekete folttal, zöld szemmel, rózsaszín tappancsokkal és orral és nagy lompos fekete farokkal a végén egy fehér pöttyel :-) (díva és hercegnő név kiesik, azt nem szeretném neki adni)2012. szept. 13. 17:57
11/13 anonim válasza:
gyonyoru macska lehet gratulalok.hat,az az igazsag tanacsot persze lehet adni,de szerintem ami hozzad kozel all.barmi akar nem is muszaly pont nevnek lennie.en pl.a macskam ejfelnek akartam elnevezni a macskanobol.ha nagy bundas macskam lenne,lehet pamacsnak neveznem,vagy bolyhosnak.nekkem tetszik a mici nev is,vagy a hogolyo.virgonc.vagy valami gyonyoru macska csajos nev:-)vagy pl.amazon?:-)hajnal,?
12/13 anonim válasza:
Az én macskám hosszú, szürke színű félperzsa, és Selyemnek hívják. Ő is ilyen hercegnő-típus, pedig kandúr. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!