Milyen nevet adnátok egy lánycicának?
Figyelt kérdés
A cica folyton tollászkodik, imád mosdani, fésülködni. Olyan igazi gyönyörű hercegnő-díva típusú macsek: hosszú szőre van, legnagyobb része fehér, egy-két fekete folttal, zöld szemmel, rózsaszín tappancsokkal és orral és nagy lompos fekete farokkal a végén egy fehér pöttyel :-) (díva és hercegnő név kiesik, azt nem szeretném neki adni)2012. szept. 13. 17:57
1/13 anonim válasza:
Esetleg Gombolyag, Hómancs, Molly? :)
Örülök, ha segítettem. :) Biztos szép cica!
2/13 Viczena Imre válasza:
Én Mircinek nevezném. Jól hangzik és kedves is - szerintem.
3/13 Csete Tamás válasza:
Cila-Mila, Cilu, Miau-Miau stb.
5/13 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam elnevezte a macskáját FC-nek (FehérCica..xD). Egy másik osztálytársam macsekja meg volt már Faszicsaj, Attila, és Alejandro, nemtől független. :É
(ez komoly, én is meglepődtem először rajta, de rohadt nagyot nevettünk rajta.:D)
Az én cicám Béla, a kutyám Zsolti és Liza.
6/13 anonim válasza:
de hogy valami normálisat mondjak: a barátom cicája Luca volt. (:
7/13 Turbo0111 válasza:
igazi hercegnő-díva típus? Akkor Steiner Kristóf :D
8/13 Maxitabi válasza:
Matilda, Zafira, Alida..
[link] (képekkel vannak ábécé sorrendben nevek)
10/13 anonim válasza:
6-os, jót nevettem a hozzászólásodon. :)
Egyik barátom a macskáját Rugalmas Bélának nevezte el. Barátnőm nőstény cicusa a Pisti nevet kapta. (Most képzelhetitek, mekkorát néztem, amikor közölte, hogy: a Pisti terhes...) Igaz, a hörcsögük (hím) neve Sári volt.
A cica nevéhez tipp: Amarynda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!