Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Friskies vagy Kitekat?

Friskies vagy Kitekat?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 12:25
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
47%
Igen,igen,a grilles a nyerő.Én is vettem nekik sima Friskiest,de éjszaka észrevettem,hogy meggrillezték a kertben....Egyébként a National Geographicban láttam,hogy a macskafélék grillezve szeretik a zsákmányt.Ügyesen megfogják,játszanak vele,aztán az ínyencebbek megpirítják,de láttam olyat is,hogy megpárolják egy kis vegyes zöldséggel.:D
2009. júl. 30. 12:17
 12/22 anonim válasza:
az én kandúrom a whiskas-ért rajong és abból is a konzerv pástétom meg csirke....a konzerv sokkal takarékosabb szerintem. Annyit adsz neki amennyit szeretnél tovább kitart és a pénztárcádat is jobban kíméli! ;)
2009. júl. 30. 13:25
 13/22 anonim válasza:
A macskám a friskies száraz eleséget szereti ,de abból is a marhahúsosat. A tasakos grillezettért sem rajong.Kitekatot nemhajlandó megenni.Még a nagykedvence a whiskas borjúhúsos tasakos eledel.
2009. júl. 30. 21:55
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
Az enyémnek egyik sem kell, sőt semmiféle macskakaja a purina one szárazon kívül. Én egyébként kitekatot adnék neki, nekem az szimpatikusabb.
2009. aug. 2. 01:02
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
friskies-ből szárazt adj neki kitekatból dobozosat. és egybe add neki én is ugy csinálom és az 1 éves cicám szőre ragyog
2009. aug. 2. 10:32
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyetlen cicám sem ette meg eddig a kitekatot. Megszagolják, és néznek,hogy mi van,hogy ezt kapják. Én Purina One-t szoktam nekik, abból is a steril cat-et,mert ivartalanítottak a cicáim. Azt mind imádja:)
2009. aug. 2. 15:31
 17/22 anonim ***** válasza:
36%
az enyémek a konzerves kaját szeretik(whiskas, kitekat STB:)
2009. aug. 2. 15:56
 18/22 anonim ***** válasza:
70%

Jelleme válogatja....:-)

De a leglényegesebb, hogy változatos legyen!

Az enyém az ementáli sajtot szerette.:-))))És az összes halfajtát..:-))))

De mivel több, mint ötezer éve velünk van, és kevesebb fajtája van,/ettől különlegesebbek/

mint a tenyésztett kutyáknak, ezért igazából BÁRMIT adhatsz, edzett lények!!!

2009. aug. 2. 16:19
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Kitekat, de Whiskas a kedvencük... XD
2009. aug. 2. 23:57
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Részemről egyik sem! Ha drágában gondolkodom, akkor Sheba és Gourmet (talán jól írtam :) ), ha olcsóban, akkor Multifit vagy Fitfun.
2009. aug. 3. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!