Friskies vagy Kitekat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 12:25
2/22 anonim válasza:
Nézd meg őket a polcon,és gondold el,hogy ha macska lennél,melyiket ennéd meg szívesebben.A macskád is biztos ezt választaná;)
4/22 anonim válasza:
Az összetételt nézd meg:mennyi benne a hús,tartalmaz-e gabonát,színezőanyagot,tartósítót stb.
5/22 anonim válasza:
az én cicám a grillezett Friskiest imádja!
6/22 anonim válasza:
A grillezett friskiest az én cicáim is szeretik. Viszont szárazkajában mindenképp jó minőségűt vennék. Nedves tápban elmennek még ezek az alacsony kategóriásak, de a száraztáp minőségén tényleg az egészsége múlhat.
7/22 anonim válasza:
Kitekat. Vagy a kedvenc whiskas.:)
8/22 anonim válasza:
Lehetőleg egyik sem, de ha mindenképpen választani kéne, akkor friskies.
De sokkal inkább royal canin vagy orijen...
9/22 anonim válasza:
Friskies Grill nálunk is mindent visz! :) Szárazból meg a Fressnapf-os MultiFit Junior. Azt minden macska imádja! :)))
10/22 anonim válasza:
Friskies.
nekem idáig az összes cicám utálta a Kitekatot. a mostani cicámnak a kerti füves száraz Friskies a kedvence:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!