Debreceniek! Ti vennétek a zsibiből/ zsibi elől kiscicát?
Van egy négy hónapos lány kiscicánk és nem szeretné senki elvinné nekünk pedig rajta kívül van még három macsekunk és már nem szeretnénk negyediket. Kivinnénk a zsibihez de nem tudom, hogy mennyire vinnék el. Szerintetek? Kell hozzá valami engedély amúgy? (Mielőtt írnátok, hogy hamarabb kellet volna gondolkozni és az anyját ivartalanítani, ez volt az első szülés és egyben az utolsó is, mert már megtörtént az ivartalanítás, de ezt későn vettük észre.)
17/L
Gyorsabban elviszik, mintha apróhirdetést adnál fel, mert ha valakinek megtetszik, nem lesz szíve otthagyni.
De olyan dobozban vidd, amit oda is tudsz adni vele, meg ne felejts el valami vizet vinni a cicának!
Szia :) Én írtam a képet, meg h mekkora a cica. Szerintem próbáld meg a zsibit, mert nem tudok biztosat, lehet, hogy már hoznak nekem cicát, de ha nem akkor pár hét múlva írok e-mailt a cica ügyében :) Mert akkor költözök, előbb nem tudom elhozni.
Amugy szelíd? Milyen személyiség?
De tényleg, ha tudod, nyugodtan ajándékozd el, mert nem tudom biztosan megígérni, hogy elhozom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!