Ti mit vennétek/adnátok cicátok 10. szülinapjára?
Nem ismerem a cicád így csak azt tudom leírni,hogy nálunk mi szokott lenni :)
Új játék,mindegy milyen mindig örülnek,tollas pálca,lézer,jutalmfalatok,extra kaja,új fekhely,most rákattantak az interaktív játékokra is..
Ami mindig jár(naponta is)sok sok csók és ölelés :)
De édes!
Szerintem a macska annak örül legjobban, ha megtömheti a hasát. (Kutyám legalábbis biztosan.) Szerintem utolsó tanácsa jó volt, csak ne Whiskas konzervet vegyél, hanem a cicád kedvencét. :)
#4 Köszi!! Hát... a Whiskast már nem is enné meg.. .-) Sheba filé és Gourmet lazac a kedvencük, szárazból meg csak a Royal Canine, vagy Hills, szóval ezek, de mindig ezeket kapják, úgyhogy 10. szülinapra valami különlegeset szeretnék.
#1 Nagyon jó az oldal, amit átküldtél, nagyon mérges vagyok magamra, hogy eddig nem fedeztem fel, talán az eltűnt cicámat többet szórakoztathattam volna!! :-(((
Akkor főzz nekik valami különlegeset. Tejszínes csirkemellet, finom pörköltet, persze csak olyan alapanyagokból, amit a macska is ehet.
Egyszer az életében megérdemli ezt a luxust. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!