Ajánlanátok olyan cicatápot? (folyt. )
Ki szeretném próbálni, ezért szeretnék kisebb kiszerelésben venni valahol előbb. Aztán persze, ha jó lesz, rendelnék is.
Olyan 800-1200 ft között gondoltam kg-ját. Apró szemű kellene.
Én a Cat Chowot ajánlom, pár száz forinttal talán több, de lehet kevesebbért is kapni. Mi ilyet adtunk nekik és olyan selymes lett a szőrük, mintha nem is macska szőr lenne :D
Most Mollit kapnak pár hete, az sem rossz, nagyon apró és szeretik nagyon.
Szerintem is drága a fressnapf és nincsenek is olyan jó tápjaik..A josera- nem olyan rossz, a többit annyira nem ajánlanám-esetleg brit (brit care).. azt nem ismerem, de összetétele jó.
Amik kisszeműek és ismerem, azok drágák (persze relatív, mert kevesebb kell a jó minőségűből, tovább elég) és kisszemű: orijen (1600/kg 7kgnál, acana uaz, applaws, taste of the wild kb uott vannak) Ezek a legjobbak között vannak.Azért kisszeműek, mert minden életkorban adhatók általában.Sajna viszont amiket írtam, csak neten, vagy állateledelesnél kapsz. A fressnapfban még esetleg a select gold a jobbak közé tartozik, de árát nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!