Kint vagy bent legyen éjszakára a cica?
Szóval kertesházban lakunk és 2 hete befogadtunk egy 3-4 hónap körüli kiscicát (rövid szőrű cirmos).Nagyon barátságos, emberközpontúnak tűnik.A kérdésem a következő:
Napközben általában bent alszik a házban, kanapén stb.illetve ki-be mászkál a kertbe természetesen. Éjszakára viszont kizárjuk a kertbe.Jó ez így neki, vagy jobb lenne ha éjszaka bent hagynánk?Főleg a tél közeledtével izgat a dolog.Mennyire fogja bírni? Köszi a válaszokat előre is!
Én télem sosem hagyom kint éjszakára a cicáimat, mert elég durván lehűl a levegő este. Nyáron kiengedem őket, de nem mindegyik megy ki.
Mivel a cica még kicsi, ezért a hideg közeledtével szerintem te se hagyd kint. Télen pedig figyelj oda, hogy rendesen kinő-e a téli bundája, és ehhez mérten engedd ki. Nekem egyik macskámnak nem nőtt ki a téli bundája egy éves kora előtt, ezért a tél nagyrészét a lakásban töltötte.
Ameddig nincsenek mínuszok addig nyugodtam hagyd kinn, a macskák éjszaka igazán elevenek , akkor élik az életüket :D
Télen mi a garázsba szoktuk őket bezárni ahol a vastagon kibélelt dobozuk van :D
már most is beengedném... volt egy cicám, akit nem tudtunk éjszakára becsalogatni és elütötte egy autó. :(
a mostaninak ha tetszik ha nem bent a helye éjszaka, nincs csavargás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!