Most úgy veszi ő az anyukája?
Van egy nőstény meg egy kandúr cicánk,és igen,szaporodtak.
De csak 1 született,és mivel imádnivaló koromfekete,ami Bombayre emlékeztet(nagyon szeretem a Bombayeket:$) és most 2 hónapos.
Nem akarom bonyolítani lényeg hogy az anyukáját el kellett vinni mamámhoz,és tegnap láttam hogy a kicsi odabújt a kandúrhoz,és enni akart,mire kapott egy hatalmas fülest.:D
Egyébként nem lett belőle nagy harag csak érdekel.
Meg a kutyához is szokott így bújni,csak mondjuk az szuka,így abab találtam némi értelmet.
Elpateroltátok az anya macskát, mert született egy új és nincs helye?
Mondhatom, szép kis gazda vagy.
Az anya macskát lehet ivartalanítani 10E Ft-ért. Miért kell ezért elszakítani a kölykétől? Nekünk is születtek kicsik, 2. De direkt nem visszük még el a kicsiket sem, és még nem is adjuk pedig vagy 4 hónaposak, mert még mindig az anyjukkal szambáznak össze vissza.
De csak hogy válaszoljak is. Meg lehet igen. De azért figyeljetek oda, nehogy nagyobbat kapjon a kandúrtól.
A pici cicáink is mentek szopni a 2 másik macskánkhoz, de már megtanulták, hogy csak az anyukájuktól lehet szopizni. 10-12 hetes koruk előtt én nem választanám el a kölyköket!
Tényleg azért vittétek el az anyát, mert van egy új? Ő is meg fog nőni... Amúgy a nőstények ivt. nélkül kevesebb ideig élnek és nem kell közvetlen közelbe kandúr, szerez ő magának a szomszédból is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!